Details kleding

Foto 1 Bruidjas
Deze bruidsjas is gemaakt van taftzijde, die deze mevrouw zelf heeft uitgekozen, er zit een sleep  aan van 1.50 meter in de vorm  van een achtbaans-rok. Er zitten nog een paar leuke details bij, zoals bloemetjes van bruidsstof zowel op het bandje achter als op de schouders.

Foto 2 Bruidsjurkje
Dit bruidsjurkje is gemaakt van crêpe satijn in het ivoor en het roze. De rok heb ik gemaakt op een hele cirkelrok en er zit tule in tussen de voering en de buitenrok.

Foto 4 Galajurk

Deze Galajurk heb ik voor mijn dochter gemaakt, het model was eigenlijk een trouwjurk met sleep, maar deze sleep heb ik weggelaten en hij is in het rood. De stof die ik heb gebruikt is duchesse satijn en kant. Duchesse satijn is een dikkere satijn soort en heb je in verschillende kleuren, maar ook in mooi bruids-- ivoor of een champagne kleur. Het kant is heel mooi geweven en heeft een mooie onderrand en is dus ook geschikt voor gewone jurkjes, en is ook in verschillende kleuren te verkrijgen. U ziet, alles kan op maat worden gemaakt of worden veranderd!

Foto 21 Mantel

Bij deze mantel zit een officieel binnenwerk in op Engelse Coupe. De stof die ik heb gebruikt is 90% wol en 10% kasjmier. Zoals je ziet is het een asymmetrisch model en heeft een zeer grote kraag.

Bekijk de foto's hier